sobre nosaltres

SerieB market és una associació sense ànim de lucre,que neix a Cabrils la primavera de 2011.

El nostre objectiu és contribuir a transformar el concepte de consum, apostant i promovent el comerç de proximitat, responsable i sostenible. Volem contribuir a generar altres formes de relació social i cultural, activant les xarxes necessàries per propiciar l’intercanvi profesional, artístic i multidisciplinar. Per mirar d'aconseguir aquests objectius desenvolupem les següents activitats:  1. Procurar un/s espai/s permanents on productors, artesans, artistes, etc.... puguin exposar i comercialitzar els seus productes de manera assequible. 
  2. Organitzar mercats d'intercanvi, de segona mà, de producció artesanal i/o de proximitat..... 
  3. La creació d'una xarxa d'intercanvi, de promoció i de difussió, tant per professionals com per amateurs. 
  4. La programació de diferents activitats socio-culturals com tallers, xerrades, actuacions de petit format, presentacions alternatives de productes alternatius....


Com a pal de paller del projecte, i amb l'ànim de dur a terme aquestes activitats vam inaugurar el 2 de març del 2012 un espai a Mataró: la nau Minguell.
En aquest espai de 400 m2 hem gestionat l'organització de mercats diversos i permanents així com la programació de diferents tipus d'activitats culturals. 

Malauradament no hem pogut escapar als temps econòmicament tan difícils que vivim, i ens hem vist obligades a deixar el local, ja que no es cubrien les despesas.
No abandonem la idea de tenir un local fixe on poder celebrar els diferents tipus de mercat i on es puguin programar altres activitats, i per això des de serieB market seguim treballant per aconseguir els nostres objectius, encara que sense seu permanent... (de moment!)

Actualment la gestió de l'associació serieB market la duem dues dones l’Ainoa, i la Miwa.